Ga je mee met de Prins Filip naar Engeland? Shopping en actie trip naar Canterbury en Ramsgate op 25 oktober 2014Op 25 oktober 2014 organiseert de vzw Oostendse Oosteroever samen met Restart Passenger Ferry en "Ik zien van Oostende en gie nie, uut de kant" een toffe actie- en shopping trip naar Canterbury. We gaan ervoor om dit met de Calais Seaways te doen, onze vroeger Prins Filip.   Jammer genoeg kunnen we in Oostende de boot niet meer op naar Engeland en moeten we de bus nemen naar Calais.


Met deze leuke actie-trip willen we aan haven- en ferrymaatschappijen tonen dat er zeker nog een toekomst is voor een passagiers- en vrachtverbinding vanuit Oostende. Onderweg naar Canterbury zullen we een aantal korte, leuke en heel ludieke acties organiseren.

 
Hoeveel kost het? Wat is het programma? Wat is er in de prijs inbegrepen? Is het 100% zeker dat we met de ex-Prins Filip zullen varen? Welk soort acties willen we voeren? Ik hou niet van actie voeren, ben ik toch welkom?  Wanneer is de inschrijving definitief?  Hoeveel mensen kunnen er mee?  Is er een korting voor kinderen en 60+ ?