Voorzitter vzw Oostendse Oosteroever genomineerd voor 'Krak van 2014'

Johan Smalle, de voorzitter van onze vzw Oostendse Oosteroever, werd door de krant De Zeewacht genomineerd als 'Krak van 2014'. Deze bijzondere eer valt hem te beurt voor zijn tomeloze inzet en moed om het erfgoed en het maritiem karakter van de Oostendse Oosteroever te beschermen. Ook de strijd tegen de sloop van de waardevolle vismijngebouwen zit nog vers in het geheugen. Ook de vzw Restart Passenger Ferries Oostende England werd genomineerd, wat aantoont dat de problematiek in en rond de haven van Oostende de mensen absoluut bezig houdt.
De reactie van Johan Smalle over de nominatie:

"Deze nominatie is een heel mooie manier om de problematiek rond de Oosteroever in de kijker te zetten.   
Voor al de leden van onze vzw die zich iedere week vrijwillig  en  belangeloos inzetten, fondsen verzamelen en zoveel meer.... voor het creëren van een besef bij de burgers voor een duurzame aanpak is het nogal evident dat we dit niet zomaar zullen laten voorbijgaan.
Het is duidelijk dat er in Oostende de laatste tijd (jaren) iets ruist in het struikgewas.  Vzw Dement, vzw Oostendse Oosteroever en vzw Restart halen voortdurend de media.  Vzw's, allen gedragen door bezorgde burgers, eender welke politieke overtuiging, willen gehoord worden, streven naar een duurzame aanpak en eisen duidelijkheid. Een beleid kan dit niet langer negeren.

Namens de vzw Oostendse Oosteroever, neem ik deze nominatie heel graag aan."