Een hart voor de Oosteroever: WANDELHAPPENING op zaterdagnamiddag 14 februari 2009

Op zaterdag 14 februari e.k. organiseert de VZW Oostendse Oosteroever een kleine wandelhapping rond het Visserijdok met muziek en lampions, onder het motto "Een hart voor de Oosteroever" ('t Is uiteindelijk Valentijn!). De lampions worden ter plaatse verkocht. Er wordt verzameld aan de Maritieme Site Oostende (MSO) nabij de vuurtoren Lange Nelle om 17u30 u.

 

 

Iedereen wordt verwelkomd met een gratis aperitiefconcert en er zullen diverse standjes staan die tegen een geringe prijs gebakken visjes, sprot, drankjes enz. zullen aanbieden. Om 19 u start de wandeling met lampionnetjes, langsheen de verlichte schepen aan de Hendrik Baelskaai, via de Nieuwe Werfkaai. Er wordt gewandeld doorheen scheepswerf IDP, waar de verlichte Mercator zal te zien zijn, en dan via de Vismijnlaan en Vismijn (waar foto's van de Visserskoppen hangen) over de sluizen en langs de slipway terug naar de MSO om er verder gezellig na te praten. Om 20u30 stopt de muziek. De "bunker" van MS0 blijft iets langer open.
De vzw hoopt op veel volk als ondersteuning voor onze OOSTENDSE VISSERIJ en uit bezorgdheid voor de dreiging rond de site van de oosteroever.

Inlichtingen: vzw Oostendse Oosteroever,  www.oostendseoosteroever.be, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.