TWEEDE VALENTIJN WANDELHAPPENING

 


Beste Oosteroever Liefhebber,

Vzw Oostendse Oosteroever nodigt je graag uit voor zijn 2° Valentijn wandelhappening (met muziek en lampions) rond het Visserijdok.
Dit onder het motto "EEN HART VOOR DE OOSTEROEVER" ('t is uiteindelijk Valentijn)We verzamelen aan de Loods van Werf IdP Vismijnlaan 5 om 17U30 waar we iedereen verwelkomen met muziek. Verschillende kraampjes bieden tegen democratische prijzen gebakken vis, sprot, drankjes, tombola enz. aan.Om 19u. starten we met onze wandeling. We wandelen met lampionnetjes en onder muzikale begeleiding langsheen de kade aan de oude vismijn, doorheen de vismijn (met foto's van de Visserskoppen), over de sluizen, langs de slipway en MSO , de vuurtoren Lange Nelle, de Baelskaai met verlichte vissersboten en zo terug naar de loods van IdP waar er gezellig kan worden nagepraat bij een hapje en een drankje. Onderweg lassen we een aantal poëtische en muzikale stops in.

We hopen dat jullie er allen bij zijn als ondersteuning van onze Oostendse Visserij en het vrijwaren van het Visserijdok.

Namens de Vzw Oostendse Oosteroever
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • www.oostendseoosteroever.be
Rekeningnummer: 779-5970957-59

 

 

Wandeltraject:

 

Volmaakt alleen, vrij en onbevangen
in een vurige vloed vol verlangen
laat ik mijn pen glijden over dit blanco vel
doordrongen van jou, je weet het wel
oeverloos overspoeld van wassende woorden
machteloos hopend dat ze jou bekoorden
onder de vage schijn van het vaalgele maanlicht
naamloos gegrift in dit schamele gedicht
nostalgisch gedragen op groeizame grashalmen
sporenloos hoor je ze uitstervend nagalmen
(Kris Delember)