nv Vlaamse Visveiling stelt nieuwe Oostendse vismijn voorHier is hij dan, de langverwachte nieuwe vismijn van Oostende. De nv Vlaamse Visveiling (VLV) aarzelt niet langer om haar goede bedoelingen met de Oostendse visserij kenbaar te maken. Als eerste kregen wij een schets met grondplan toegestuurd. Deze vismijn van maar liefst 16,2 vierkante meter wordt straks de grote trots van onze stad. "Eerst moet daarvoor wel het huidige vismijn-complex afgebroken worden" zegt Johan Vandesteene, directeur van de nv Vlaamse Visveiling. Marie-Jeanne Becaus, zaakvoerster van de VLV, treedt haar directeur bij. Mevrouw Becaus, die in de sector sinds kort de nieuwe totem 'Povere Pangasius' opgekleefd kreeg, verklaart "dat de nieuwe vismijn weliswaar iets compacter is dan zijn voorganger, maar dat zijn buitengewoon architecturale uitstraling toch vereist hetzelfde grondoppervlakte te gebruiken."

Lees meer...

Succes Stad - Aflevering 1Geen grotere elegantie dan water en zeep!  Volg daarom vanaf nu de maandelijkse glamoursoap  ‘Succes Stad’.   Een groteske fantasie die zich afspeelt in een wereld van luxe, glamour en glitter.  Drijf mee op de golf van zachte zeep en vind troost en comfort op het einde.   De waarheid is immers altijd vreemder dan fictie.  

Succes Stad: lees deel 1

Succes Stad: Aflevering 2

Aflevering 2 van de maandelijkse glamoursoap Succes Stad is uit! Lees en geniet mee. Je kan aflevering 2 "De schijn van de schijn van Jacobus Krommelijn" hier downloaden.

Lees meer...