Brief aan watersportverenigingenGeachte watersportvrienden,
Bij wijze van protest tegen de plannen van het Oostendse havenbestuur om het Visserijdok in de haven te dempen ten behoeve van de Ro-Ro trafiek plannen wij, op de Visserijfeesten van 13 september, een ludieke aktie. Bedoeling is om op deze dag het Visserijdok te vullen met zoveel mogelijk boten.

Het verzamelen zou gebeuren in de Ryco club om dan in flotielje doorheen de sluis naar het Visserijdok te varen. Sluis en dokgelden zullen ,omwille van de visserijfeesten, tussen 12 en 14 september niet dienen te worden betaald. In het dok worden alle deelnemende boten en hun bemanning voorzien van een hapje en een drankje.

Mogen wij U vragen om bij deze, dit bericht kenbaar te maken aan al Uw leden en deze uit te nodigen om deel te nemen aan deze aktie.
Om organisatorische redenen vragen wij de deelnemende schepen en het aantal bemanningsleden zich in te schrijven voor 11 september via het email adres van de Vzw Oostendse Oosteroever: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over de doelstellingen van vzw Oostendse Oosteroever verwijzen wij graag naar onze website www.oostendseoosteroever.be

Wij danken U van harte voor Uw medewerking,

Met vriendelijke groeten,

Vzw Oostendse Oosteroever